Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

PROMES-U estrena nova web

23-11-2020
PROMES-U estrena nova web
Li donem la benvinguda a la nova web de PROMES-U, el projecte que busca millorar la salut mental de els/as estudiants universitaris/as. En la nostra web podrà trobar tota la informació necessària sobre el nostre projecte de recerca, així com de l'equip de professionals i investigadors que col·laboren amb nosaltres.

El nostre projecte PROMES-U neix amb un objectiu principal en ment: millorar la salut mental de els/as estudiants universitaris/as.

El projecte pretén:

  1. Identificar factors que poden influir en  l'aparició de problemes de salut mental en població universitària,  mitjançant la recollida d'informació sobre salut mental i sensibilitat a l'estrès, a través de qüestionaris  en línia  i una aplicació mòbil).
  2. Implementar i avaluar una intervenció en línia universal d'alfabetització en salut mental en tots els estudiants universitaris participants, mitjançant informes  de resultats personalitzats.
  3. Implementar i avaluar l'eficàcia d'una intervenció en línia de prevenció selectiva de símptomes de depressió i ansietat.

Asímismo, en la nostra web podrà informar-se de les últimes publicacions, qüestionaris, informes documentació sobre el nostre protocol yl as últimes notícies i avanços de la nostra recerca.

Últimes noticies

Presentació PROMES-U a l'acte 'Suïcidi, es pot prevenir?'

Segueix-nos a Instagram!

Arranquem!

Maig, el mes de la concienciació de la salut mental

Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM

Arrenca la recollida de dades amb el qüestionari de seguiment PROMES-U