Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Presentació PROMES-U a l'acte 'Suïcidi, es pot prevenir?'

28-01-2022
Presentació PROMES-U a l'acte 'Suïcidi, es pot prevenir?'
El passat dimarts 18 de gener, el Dr. Jordi Alonso, coordinador del projecte PROMES-U, va participar en l'acte El suïcidi, és pot prevenir? Organitzat per la FNEC de la Pompeu Fabra.

El Dr. Alonso va fer una breu presentació sobre dades epidemiològiques del suïcidi entre la població jove tant a nivell mundial, com entre estudiants universitaris/as a Espanya. Seguidament, va intervenir Clara Rubio, presidenta de l'Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi, organització que treballa de manera proactiva en la conscienciació i recerca, així com en l'atenció a persones amb ideació i intents de suïcidi, els seus familiars i amics.

L'acte va incloure un temps de preguntes i respostes dirigides a tots dos ponents, així com una breu presentació de l'estudi PROMES-U.

Formes part d'alguna associació universitària en una de les universitats que participen en PROMES-U i vols que participem en algun dels teus actes? Contacta amb nosaltres! Ho pots fer a través de la pestanya de la web o escrivint directament a [email protected].

Últimes noticies

PROMES-U estrena nova web

Segueix-nos a Instagram!

Arranquem!

Maig, el mes de la concienciació de la salut mental

Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM

Arrenca la recollida de dades amb el qüestionari de seguiment PROMES-U