Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Nota Legal

Dades fiscals

 • Titular: Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques
 • NIF: G-60070053
 • Adreça:
 • Unidad de investigación en Servicios Sanitarios,
  Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)
  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB),
  Calle Dr Aiguader, 88
  08003, Barcelona
 • Telèfon: 933 160 747 (ext. 1747)

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques en Carrer del Dr. Aiguader, 88, 08003 Barcelona.

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.