Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

FAQs

Veure
Qui pot participar en l'estudi?
Per a participar has de:

1. Estudiar en una de les universitats participants: Universitat de les Illes Balears (UIB), Universitat Jaume I (UJI), Universitat Miguel Hernández (UMH), Universitat Pompeu Fabra (UPF) o Universidad de Zaragoza (Unizar).
2. Ser estudiant de grau.
3. Tenir més de 18 anys.
Com puc participar en l'estudi?
Si estudies en UJI, UIB o la Unizar rebràs un correu electrònic durant les primeres setmanes del 3r Trimestre/a mitjan 2n Semestre informant-te sobre l'estudi, on també trobaràs l'enllaç per a poder completar el primer qüestionari en línia sobre salut mental.

Si no localitzes el correu o estudies en la UPF o la UMH també pots participar...
  • Anant a la pestanya Participar de la web.
  • Entrant en el link que trobaràs en la nostra bio d'Instagram (@estudio_promes_u).
  • Escanejant el codi QR dels cartells que trobaràs en la teva facultat.
Per a què seran utilitzats les meves dades?

La informació que ens facilitis mitjançant la teva participació en l'estudi, serà utilitzada exclusivament amb la finalitat de realitzar l'estudi de recerca proposat.

Com es garantirà la seguretat i la privacitat de les meves dades?

La informació recollida durant l'estudi serà anonimitzada. A cada participant se li assignarà un codi, de manera que no s’inclourà informació que pugui identificar-te. L'accés a la informació personal quedarà restringit a la persona que gestioni les dades. Les autoritats sanitàries espanyoles, i el Comitè d'Ètica de la Investigació amb medicaments del Parc de Salut Mar de Barcelona, quan ho sol·licitin, també hi podran tenir accés, per a comprovar les dades, els procediments de l'estudi, i el compliment de les normes de bona pràctica clínica, però sempre mantenint la confidencialitat de les dades.

Les teves respostes als qüestionaris online i als qüestionaris breus diaris de l'Avaluació Via Mòbil (Avaluació Ambulatòria) es recolliran mitjançant dues eines informàtiques, totes dues recolzades amb les mesures de seguretat i les polítiques de protecció de dades adequades per a protegir la teva informació personal:

  • Qualtrics survey platform: és la plataforma informàtica a través de la qual s'administren els qüestionaris a mitjan cursos 2021-2022 i 2022-2023. Aquesta plataforma compleix amb els requisits de seguretat exigits pel Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, i està avalada per les següents certificacions de seguretat: FedRAMP, ISO 27001, HITRUST(CSF) i SOC 2 Tipus II. Per a més informació es pot consultar el següent enllaç.
  • ExpiWell: és la plataforma app mitjançant la qual es realitza l'Avaluació Via Mòbil. L'app no té accés a dades identificatives (p. ex., noms personals o números de telèfon). Tota la informació recollida de els/les participants, serà encriptada i identificada amb un codi aleatori. Aquesta informació s'emmagatzemarà en un servidor al núvol situat a Irlanda, complint amb la certificació NEN 7510, les guies ISO/IEC 27001/27002 i la guies de Bones Pràctiques Clíniques. Tanmateix, s'aplicaran mesures de seguretat d'alt nivell, d'acord amb el que s'estableix en la Llei orgànica de Protecció de Dades.
Durant quant temps es guardaran les meves dades?

La informació recollida en l'estudi serà conservada com a mínim 25 anys després de la finalització de l’estudi.

Té algun risc participar en l'estudi?

Donada la innocuïtat de les proves que es realitzen i de les intervencions de promoció i prevenció de la salut que s'implementen en l'estudi, es considera que PROMES és un estudi de mínim risc per al participant.

I si tinc alguna altra pregunta?

Posa't en contacte amb l'equip investigador a través del formulari de contacte que trobaràs en l'apartat Contacte de la web, o a través de l'adreça de correu electrònic: [email protected].

Intentarem resoldre les teves preguntes en la major brevetat possible.